Garagebygge på gång

Till helgen är det dags för att bygga garage. Ska bli väldigt spännande och se om man klarar av det utan någon större snickarerfarenhet. Vi blir några stycken som skall slå våra kloka huvuden ihop och hoppas på det bästa. Torsdag eller fredag kommer själva byggsatsen och jag skall köra truck för första gången på flertalet år då jag måste lossa det från lastbilen. Spännande!

I övrigt så är grunden färdig och man har fått upp byggnadsställning runt där huset skall stå. Om en vecka är det tänkt att själva huskroppen kommer, då blir det att ta ledigt och åka till Kumla för att beskåda det hela och självklart fota och filma.

Bjuder på några fler bilder när plattan är gjuten. Skall i helgen försöka att dokumentera själva garagebygget så gott det går.

Det här inlägget postades i Garagebygge, Grunden. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Garagebygge på gång

  1. Hej!

    Kul med en Classic 140-blogg! Vi bygger ett likadant hus, men med några ändringar. Vi skulle också ha byggt med LB-hus men bestämde oss för A-hus när konkursen blev ett faktum. Vi har kommit ungefär lika långt som ni, plattan gjuts nästa vecka och om några veckor till kommer huset. Ska bli kul följa ert bygge. Lycka till!

  2. Johan skriver:

    Hej! Vad trevligt, hittade eran blogg också, måste läsa den. Den var ganska lång! :) Ja vi valde länge efter konkursen men vi var så fästa vid Classic 140. När de sedan återuppstod så hade vi fortfarande inte valt och då kände vi att det är det här vi vill ha, så då körde vi! Kul att ni är ungefär lika långt framme som vi är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>