Huset har anlänt!

Det har blivit lite dåligt uppdaterat här på sistone. Dels beroende på mycket med huset och garaget och sedan även mycket på jobbet.

Nog om det, här kommer en uppdatering. Vi börjar med huset och tar garaget i en separat post efter.
I tisdags så gick vi upp alldeles för tidigt för att vara på plats i Kumla till 07.00. Vi höll nästan tiden, ett besök på McDonalds för att få lite frukost försenade oss lite. När vi kom dit så höll byggarna som bäst på att lasta av delar till huset, dock inga väggar som var i den andra lastbilen som stod utanför området och väntade på att få komma in och lossa.
Stomresning

När allt det andra var avlastat var det dags för den roliga lastbilen att få köra fram. Efter lite krångel att ta sig fram runt hörnet så tog han sig äntligen fram och vi kunde se väggparti efter väggparti lyftas ut och ställas på plats. Från en tom kal platta så en dag senare så står det ett hus där är imponerande. Dock inte taket då det byggs på plats.

Dagens stora bekymmer var när snickarna ville ha sitt fika. Vi fixa fika strax före lunch, men byggarna körde på tills alla väggarna var på plats så lastbilen kunde lämna. Då var de så hungriga så fika var inte att tänka på utan det bar iväg på lunch istället. Fikat bara stod och väntade och väntade, men så, när de var färdiga för dagen, då blev man sugna slukade i sig halvljummet kaffe och massa fikabröd.

Lite bilder får illustrera dagen.

Det här inlägget postades i Stomresning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>