Kontrakt

Idag träffade vi LB-Hus och skrev under kontraktet. Nu ska vi bli husägare! Till veckan skall vi träffa kommunen och skriva på pappren på tomten. Sedan blir det några fler möten innan det kommer ske massa arbeten i det tysta. Då kommer vårat hus tillverkas i fabriken för att komma på plats kring mars-april. Under tiden kommer vi säkerligen ägna tid åt att leta tapeter, kakel, klinker och andra saker som behövs. Spännande är det i alla fall och nu börjar det kännas på riktigt att efter nästa sommar så kommer vårat alldeles egna, nybyggda hus, vara färdigt. Redo för familjen Emdemalm att flytta in!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Kontrakt

 1. Maria skriver:

  Mysigt och spännande ska det bli :D

 2. Linda skriver:

  Kul att ni ska bygga! Blev nyfiken på företaget eftersom jag aldrig hört talas om dem. Sköter de projektledningen också? Typ bygglovshantering, kontakter med underentreprenörer, utse kontrollansvarig etc? Kontrollera så att deras hus är uppdaterade efter gällande norm då vi bytte beräkningsnorm den 1:a maj i är. Fråga också hur de verifierar att de uppfyller energi- och tätningskraven. Provtrycker de husen? Ledsen att jag inte kommit med dessa tips förrän nu, men det var först nu jag såg att ni tänkte bygga. Lycka till med husbygget!

  • Johan skriver:

   Vi bygger med totalentreprenad, så LB-hus sköter allt. Kontrollansvarig utser vi själva då det är våran kontrollansvariga. Vad är beräkningsnorm?
   LB-hus provtycker huset sen, de blir P-märkta. Tack för tipsen! :)

 3. Madde skriver:

  Vad kul med husbygge, hoppas att allt går vägen och att ni slipper skumma husbyggare.

 4. Maria skriver:

  Det hoppas jag oxå Madde!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>