Planlösningen

Här kommer planlösningen för er som inte orkat gå in på LB-hus hemsida. Våran kommer dock vara spegelvänd. Vi kommer göra en del ändringar sedan, men de kommer vi berätta mer om framöver. Lite kortfattat kommer vi flytta upp väggen i ett av rummen i barndelen, den bredvid toaletten, så allrummet blir större. Vi kommer sätta en skjutdörr in till barndelen och vi kommer bygga ut lite till på köksbänken, för att nämna några av sakerna vi kommer ändra.

Nu har det inte hänt mycket alls sedan vi skrev på pappret på tomten hos kommunen. Vi var iväg till Jakobssons möbler för att spana in kök, de har visning på Ballingslövskök där, intressant att se. Väl där hittade vi ett finfint erbjudande på matbord + stolar. Vi har bara ett mindre bord med fyra stolar, vi tänkte nu utöka sittplatserna lite. Återstår att se om vi slår till eller inte… gäller att veta vilken stil vi vill ha på möbler.

Det här inlägget postades i Planlösning. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Planlösningen

 1. Björn-Owe skriver:

  Ser jättefint ut. Så praktiskt med en separat barndel!

 2. Maria skriver:

  Det kommer bli kanon! Ja, Björn-Owe, lösningen med barndelen känns jättebra!

  • Björn-Owe skriver:

   Dessutom finns det rum för 3 barn – det blir att ligga i…………

   • Johan skriver:

    Haha.. Näee… det räcker med två! Sedan har jag sagt stopp! :) Maria är nöjd med två också..! :) Det sista rummet blir arbetsrum, därför vi gör det lite mindre!

 3. Maria Andersson skriver:

  Hej! Kul att höra att ni också åter valde LBhus och deras classic 140, vi har varit i exakt samma situation som ni! Vi kände också att det var detta huset vi ville ha med tanke på hustyp och till det huspriset. Vi har klart med bygglov, men har inte riktigt bestämt oss kring barndelen. Precis som ni vill vi ha en skjutdörr, hur stor har ni valt? Enkeldörr/dubbeldörrar? Emot vilken del ska enkeldörr – skjutdörr öppnas till? Mot köksväggen eller mot toalettväggen? Vad menar ni med att bygga ut lite till på köksbänken? Hur stort kommer barnrummet brevid toaletten bli, efter att ni minskat detta? Som vi förstår ska ni göra allrummet större. Vi funderar på att minska barnrummet längst till höger/mittemot toaletten, se gärna planlösning på ett Myresjö Åhus. Vi vore jätteglada över lite respons och kontakt med er! Mvh. Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>