Fortfarande bygglov

Vi håller fortfarande på med bygglovet, i dagarna fick vi ett brev med vem som var våran inspektör och två anmärkningar på saker de saknade. De vill visst veta färg på huset samt en markbyggnadskarta. Snackade med våran säljare som skulle fixa kartan.
Husets färg för er som undrar är vitt. I nån form… Finns ju lite mer än en vit nyans..

Snart är det dags för att börja kolla på lite väl på huset, det sker så fort bygglovet är klart.

Vi gjorde förövrigt vårat första inköp till huset, förutom köksbord och stolarna då, nämligen ett handfat till lilla badrummet. Hittade det på rean på Jacobssons, endast 500:- Vi har bestämt oss för att bara behålla toastolen i badrummen, resten löser vi in och köper egna lite roligare möbler. Vi kommer ha ovanpåliggande handfat på bänkskiva och skåp under. Mer bilder kommer framöver.

Det här inlägget postades i bygglov. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>