Nytt kontrakt påskrivet

Efter konkursen så fick vi börja om på nytt igen. Kolla kataloger, jämföra på nätet och försöka hitta några hus till vettiga priser, men som samtidigt levde upp till våra krav. Det var svårare än vi trodde och tillslut så köptes konkursboet upp och våran gamla säljare informerade oss om att vi kunde få bygga vårat hus till exakt samma förutsättningar som innan, fast med nya LB-Hus. Efter en stunds funderande till så blev det klar att jo, det är ju det huset vi vill ha. Sagt och gjort, vi bokade in ett nytt möte och skrev under kontraktet igen.

Så nu ska det äntligen börja hända saker. Nya handlingar är inskickade till kommunen så nu väntar vi på bygglovet. Äntligen har det börjat hända saker igen! Det blir ett hus. Det blir vårat hus, om än en gnutta senare än ursprungsplanerna…

Det i sin tur innebär att vi inte kan måla huset denna sommar, vi kan inte så gräset denna sommar, utan de planerna får bli till nästa sommar istället. Tråkiga i kråksången är ju att det tar sin tid att så gräset, så det kommer tyvärr inte bli så jättemycket utelek på gräs nästa sommar. Får se till att bygga upp en altan ganska omgående så våra älskade barn kan leka på den istället.

Planerna för denna sommar är att bygga upp garaget, som vi beställer från annan firma. Tar hjälp med grunden men tänkte bygga upp det själv sen. Blir ett spännande projekt där jag hellre sparar pengar på det än att t.ex. spackla, måla och sätta tapeter inne i huset.

I och med att huset äntligen är på G igen kommer bloggen komma igång igen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>