Bygglovet klart!

Vi har spenderat lite tid utomlands, närmare bestämt en vecka på Malta. Helt underbart! När vi satt och åkte en mycket skumpig busstur (vägarna på Malta är under all kritik), så fick vi ett sms från våran säljare som meddelade att bygglovet är beviljat. Tack Kumla kommun för snabb hantering!

Bygglov innebär att vi kan köra. Tyvärr så innebär sommar semestertider så det kommer inte hända något speciellt nu ändå. Men känslan att det blir något är riktigt spännande. Kommer nog inte vara så mycket aktivitet nu några veckor, men därefter kommer det hända saker hela tiden och ni som följer bloggen kommer få inblick i det hela.

Det här inlägget postades i bygglov. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>