Slutgiltiga planlösningen

Såhär blir det. Det är spikat. Vi gjorde några ändringar på slutet. Klädkammaren från stora sovrummet gjorde större genom att vi plockade bort lilla garderoben från klädvården. Där kan man ha annan förvaring i form av skåp istället och en större klädkammare är aldrig fel.

Vi ändrade även barndelen lite. Större badrum och allrum och mindre sovrum som då blir arbetsrum istället. Har ingen användning för ett extra sovrum då vi bara skall ha de två underbara barn vi redan har. Då har vi mer användning för ett arbetsrum och större allrum, visserligen bara två kvm extra, men det är alltid något.

Det var de sista-minuten-ändringar vi gjorde. Nu är vi nöjda och bara väntar på att det skall dra igång, nu är det ju något som kallas för semester… hmpf… jaja… några veckor till kan vi väl vänta med tanke på hur länge vi väntat innan! :D

Det här inlägget postades i Planlösning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Slutgiltiga planlösningen

  1. Björn-Owe skriver:

    Fint det blir!

  2. Kattis skriver:

    Hej!

    Vi har byggt ett likadant hus och är jättenöjda! Tror att de ändringar ni gjort också kommer att bli bra. Jag vill ge er ett tips. Frysdörrens hängning gör att dörren går emot handtaget på ugnen när man öppnar den mycket. Om ni nu vill säga har likadana vitvaror som vi. Vi upptäckte detta efter att ha fått en mycket ful buckla i vår dörr. Kolla om ni kan hänga om dem eller sätta ugnspelaren mellan kyl/frys.

    Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>