Snart på G!

Här om veckan var vi på tekniskt samråd. Ett möte med kommunen och KA där man gick  igenom våran kontrollplan som KA hade gjort. Det gick ganska så snabbt och summa summarum så saknade vi några dokument för att få startbesked.

Dessa papper skall nu ha kommit in så snart hoppas vi få startbesked. Efter det blir det ett byggstartsmöte. Våran säljare ringde idag och de som skulle ha byggt huset kommer inte längre att göra det. Det slutade med att det blir byggare som bygger åt LB-Hus i Köping/Arboga/Västerås som kommer bygga det istället. Vi får hoppas att det blir bra. Nu vill vi bara komma igång, så vi ser att det börjar hända något!

Det här inlägget postades i Möte med kommunen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>