Startbesked

Nu efter mycket om och men så är alla papper inskickade, bara några timmar efter så hade vi startbeskedet på mailen. Kumla Kommun kan man i alla fall inte beskylla för att ta lång tid på sig med något än så länge. Bra jobbat!

Denna gång var det LB-hus som drog ut lite väl på tiden med att skicka in alla dokument, men nu är det inskickat så äntligen kan vi nu planera in ett byggstartsmöte med byggarna och sedan, sedan… kommer vårat hus äntligen börja byggas.

Det här inlägget postades i Startbesked. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>