Byggstartsmöte

På tisdag är det inbokat byggstartsmöte. Då skall vi träffas på tomten och titta lite och sedan åka och fika och diskutera lite mer. Fram tills igår kväll så trodde vi att det var efter mötet som saker och ting skulle börja hända på tomten, men Marias pappa är våran spanare och han tar ofta en cykeltur förbi tomten för att se om något har hänt. Och se, igår kväll fick vi samtal att de minsann hade hållit på i ett par dagar nu. Idag på förmiddagen gav vi oss därför ut på en tripp till Kumla för att spana in vad som hade hänt. En styck grävmaskin, en stor hög med jord, en liten hög med grus, några pinnar möttes vi av. Stora högen med jord var det man grävt ur från marken med. Spännande! Äntligen händer det något, så som vi har väntat.

Som vanligt så är bilder ett måste, så här kommer en bild på våran tomt som numer inte är bara en f.d. åkermark, utan officiellt en byggarbetsplats.

Tomten med grävmaskinen

Det här inlägget postades i Tomt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>