Nu har plattan gjutits

Några veckor sedan senaste posten. Så här kommer en uppdatering om vad som hänt.

Garage är beställt, fick bli ett 3,6×8,4. Kostnaden för att bredda det 1,2 meter skulle bli 25 000:- extra och då kände vi att vi får klara oss och lägga de pengarna på något annat. Kanske att vi kommer ångra oss, men hoppas inte det…

Blev i alla fall ett garage från Lundqvist trävaru, en byggstats som jag tillsammans med med några frivilliga skall försöka oss att bygga ihop innan vintern kommer.

Plattan har i alla fall gjutits nu, har inga bilder på det, men har lite bilder på utvecklingen fram tills dess. Några bilder har våran blivande granne tagit, vilket är tacksamt.

I övrigt händer inte så mycket, vi funderade en hel del fram och tillbaka gällande våran lerhög på tomten, om den skulle tas bort direkt eller om vi skulle vänta. Beslutet blev vänta. Den får ligga där till våren kommer och huset är klart. Så får vi kolla offerter på att ta bort den och samtidigt grov och finplanera tomten så vi kan så gräs.

Det här inlägget postades i Tomt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>